Driven Movie Night – menangi 16 pas percuma untuk menonton filem Bohemian Rhapsody bersama kami

Masih ingat dengan kumpulan Queen? Paling tidak, tentu ramai di antara kita yang mengenali lagu-lagunya yang sering berkumandang dari kumpulan ini; siapa yang tidak pernah mendengar baris-baris lagu “We Will Rock You”, “We Are The Champions” atau lapis-lapis melodi memukau dari “Bohemian Rhapsody”, bukan?

Kini, sudah 25 tahun berlalu selepas kematian penyanyi utama Queen, Freddie Mercury, namun muzik yang pernah dihasilkan oleh mereka terus bernafas dan menemui pendengar baru hingga ke hari ini. Dan, sebuah filem khusus tentang ini akan masuk ke pawagam berdekatan anda tidak lama lagi.

Untuk itu, Driven Movie Night ingin menjemput anda untuk menontonnya bersama kami – ehsan dari 20th Century Fox Malaysia – pada 30 Oktober ini, jam 9 malam di GSC One Utama, Petaling Jaya lebih awal sebelum tayangan rasminya bermula di sini pada 8 November nanti.

Keseluruhannya ada lapan pasang pas percuma untuk dimenangi – atau 16 pas semuanya – dan apa yang perlu anda lakukan hanyalah menonton sedutan filem di bawah dan seterusnya jawab dua soalan mudah yang dinyatakan.

Bohemian Rhapsody mengisahkan tentang kugiran Queen, terutamanya kisah perjalanan muzik mereka bersama Freddie Mercury yang bertindak selaku penyanyi utama yang melanggar semua stereotaip dunia hiburan untuk kemudiannya muncul sebagai ikon baru generasinya.

Filem ini menyorot kembali tempoh-tempoh awal pembentukan Queen dengan penampilan dan muzik yang berbeza yang ingin dibawa, kemudian terarah kepada hari-hari sukar disebabkan oleh cara hidup Freddie yang menjadi semakin liar dan selepas itu, kejayaan mereka untuk disatukan semula bagi persembahan Live Aid – pada masa yang sama, Freddie Mercury sedang menanggung sakit yang kritikal, bangkit dan memimpin kumpulan itu untuk tampil memberikan persembahan paling agung yang pernah disaksikan dalam sejarah muzik rock. Filem ini juga adalah tentang pahit-manis perjalanan muzik Queen yang terus menjadi inspirasi ramai orang.

Sertai peraduan ini sekarang untuk mengikuti kisah selanjutnya dalam perjalanan Freddie Mercury menjadi seorang penyanyi rock paling ikonik di dunia.

*Tarikh akhir peraduan ini ialah pada Jumaat, 26 Oktober 2018. Pemenang akan diumumkan melalui laman paultan.org dan dimaklumkan melalui emel dan SMS pada Isnin, 29 Oktober 2018. Keputusan adalah muktamad, dan sebarang bantahan tidak akan dilayan. Tayangan filem ini akan diadakan pada Selasa, 30 Oktober 2018 pukul 9 malam di GSC One Utama, Petaling Jaya. Pemenang perlu mengambil pas mereka di lokasi yang dinyatakan sejam sebelum tayangan. Disebabkan lokasi tayangan ini, maka peraduan terbuka kepada mereka tinggal di sekitar Lembah Klang sahaja.

Related Cars for Sale on

Source: Read Full Article