Toyota C-HR kolaborasi Adidas Japan untuk Thailand

Toyota Thailand telah bekerjasama dengan Adidas Japan untuk menghasilkan barisan produk dengan pertukaran jenama antara kenderaan Toyota C-HR dan barangan sukan Adidas. Tema untuk produk istimewa ini adalah “Disrupt to Create”.

Pada C-HR, “rekaan inspirasi Adidas” digunakan padanya dan dihasilkan dalam dua warna iaitu hitam dan putih, dengan bahagian bawah bawah kenderaan tersebut dicat warna kontras seperti kasut Adidas.

Kedua-duanya juga menggunakan rim berwarna hitam dengan bunga dalamnya berwarna putih, jalur merah pada bahagian bawah side skirt dan bampar, serta grafik jalur pada bahagian fender serta pintu belakang. Logo Adidas boleh dilihat berada di bawah lencana C-HR di tepi dan berhampiran lampu belakang.Setakat ini tidak dinyatakan sama ada C-HR Adidas ini akan dijual atau tidak, tetapi kolaborasi antara dua syarikat ini juga telah menghasilkan 1,200 set barangan Adidas dengan penjenamaan C-HR yang pastinya menarik perhatian pemilik crossover ini. Dalam set itu terdapat sepasang kasut Adidas Adizero Japan Boost, jaket Adidas Climalite dan beg galas 30 liter. Untuk kasut terdapat pilihan warna hitam atau putih tetapi barangan lain semuanya hitam sahaja.

Di Thailand, C-HR ditawarkan dengan sama ada enjin 1.8L NA (seperti negara kita) atau hibrid 1.8L. Harganya pula bermula dari 979,000 baht (RM124,393) hingga 1.159 juta baht (RM147,327). Untuk mengetahui bagaimana pemanduan kenderaan ini, baca laporan pandu uji kami di sini.

Source: Read Full Article